αρχική sitemap επικοινωνία
  Μιχαλάκης Κυπριανού και Σια, Δικηγόροι και Νομικοί Σύμβουλοι  
  english
 
 
Η Εταιρεία Τομείς Ειδίκευσης Δημοσιεύσεις Νέα Θέσεις Εργασίας Γραφεία Σύνδεσμοι
 
   
 
Η Εταιρεία
Η Εταιρεία
Η αποστολή μας
Ο Ιδρυτής μας
Μέλη
 
 
  Michael Kyprianou & Co. LLC is the winner of the Corporate Int 2010 Legal Awards for the Intellectual Property Law Firm of the Year in Cyprus  
 
 

Η Εταιρεία

H δικηγορική μας εταιρεία έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε μια διεθνή δικηγορική εταιρεία, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ντουμπάι, Μάλτα, Κίεβο, Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο και Λονδίνο.

Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι μας και η ικανότητά τους να παρέχουν στους πελάτες την καλύτερη δυνατή υπηρεσία με το χαμηλότερο δυνατό λειτουργικό κόστος είναι τα πλεονεκτήματα μας, για τα οποία και είμαστε υπερήφανοι.

Με ομάδα αποτελούμενη από περισσότερους των 100 υπαλλήλων από τους οποίους περισσότεροι από 50 δικηγόροι, η εταιρεία μας πλέον θεωρείται ως μια διεθνής δικηγορική εταιρεία, με εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης.

Η εταιρεία μας στην Ελλάδα διατηρεί γραφείο τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και της Θεσσαλονίκης και προσφέρει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Η δουλειά μας έχει πιστοποιηθεί από  διεθνείς οργανισμούς δικηγορικής αξιολόγησης, όπως European Legal 500 και Chambers, τα οποία μας συστήνουν διαρκώς για την παροχή υπηρεσιών στους τομείς που δραστηροποιούμαστε.

Οι διεθνείς συνεργασίες και οι δεσμοί της εταιρείας έχουν επεκταθεί  όπως και οι επαφές μας με κάποια από τα ηγετικά δικηγορικά γραφεία παγκοσμίως.

Μεταξύ των πλέον αναγνωρίσιμων πελατών της εταιρείας περιλαμβάνονται οι Debenhams Plc, The Benetton Group, The Royal Bank of Scotland ZAO, BNP Paribas, Merrill Lynch Mortgage Lending, ING, Morgan Stanley Mortgage Capital Inc, The Royal Bank of Canada, German-American Capital Co-operation, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Forthnet Group, Bristol-Myers Squibb, Cooper Pharmaceuticals, Trans-Balkan Pipeline B.V, Autovision, Diesel, Centric και άλλοι. Η εταιρεία  έχει επίσης λάβει εντολές από φημισμένα διεθνή δικηγορικά γραφεία όπως οι Herbert Smith Freehills, Clifford Chance, Allen & Overy, Norton Rose, Cadwalader, Wickersham & Taft LLP και Holland & Knight LLP.

Η εταιρεία είναι μέλος της Multilaw και Word Link for Lawyers που αποτελούν παγκόσμια δίκτυα διεθνών δικηγόρων. Είναι επίσης μέλος μεγάλου αριθμού οργανισμών τα οποία συγκαταλέγονται στους «Δεσμούς». Ο στόχος της εταιρείας είναι συνεχώς να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών προσδοκίες των πελατών της και να θριαμβεύει εκ μέρους τους και να ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες τους.  

εκτύπωση |
 
 
 
 
Copyright © 2011 Michael Kyprianou & Co LLC, All Rights Reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future | Προώθηση Ιστοσελίδων Seo Future